Skip to main content

Geen dag is hetzelfde bij Cas Pronk Schilderwerken. Voor onze mooie en uitdagende projecten zijn wij per direct op zoek naar een fulltime schilder.

Wat ga je doen?

Vakmanschap gaat verder dan een likje verf. Als schilder bij Cas Pronk Schilderwerken heb je oog voor detail, kan je goed zelfstandig werken en ben je service- en klantgericht. Bij ons gezellige familiebedrijf heb je een afwisselende baan binnen een veelzijdig team. Je bent verantwoordelijk voor schilderwerkzaamheden voor al onze nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoudsprojecten. De finishing touch, die verzorg jij!

Wie zoeken wij?

Bij ons doe je net dat stukje extra, wat jou een echte vakman maakt. Het leveren van kwaliteit en een tevreden klant staan hierbij voorop. Ben jij de allround schilder die wij zoeken, dan vragen wij het volgende:

  • Een afgeronde schildersopleiding
  • Bij voorkeur heb je relevante ervaring
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent in het bezit zijn van het diploma Basisveiligheid VCA
  • Je bent nauwkeurig en werkt netjes
  • Elke dag een lach, dat is voor ons de beste primer
  • Je kan zelfstandig werken, maar past ook binnen ons team
  • De wens van de klant komt voor jou op één

Wat bieden wij?

Cas Pronk is een familiebedrijf met meerdere disciplines. Wij richten ons op het totale onderhoud en de ontwikkeling van woningen en bedrijfspanden. Gedreven en enthousiast leveren we bouw- en onderhoudsdiensten van hoge kwaliteit. Ben jij onze nieuwe schilder, dan kom je terecht in een gezellige werksfeer. Je werkt aan toonaangevende projecten in de regio Heemskerk. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling 

Geef je toekomst kleur als schilder bij Cas Pronk

We zijn trots op alle projecten die we hebben afgerond. Jouw laatste lik verf is vaak de finishing touch en geeft een project de uitstraling die het verdient. Wil jij elke dag met trots terugkijken op je werkdag, reageer dan op deze functie. Stuur je CV en motivatie naar Ryanne@caspronk.nl, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Leave a Reply