Skip to main content

Heb jij twee rechterhanden? Ben jij een ervaren klusser, allround en servicegericht als geen ander? Reageer dan op deze afwisselende baan.

Wat ga je doen?

Snelle en betrouwbare service, dat is wel waar we jou voor kunnen inzetten. Als Servicemonteur bij Cas Pronk Bouwgroep ben jij het gezicht van onze organisatie bij onze klanten. Jij bent de hele dag op pad als onze timmerman, loodgieter, elektricien en stucadoor. Het repareren van stucwerk, een lekkende kraan, een slecht sluitende deur, een ketel in storing; jij kunt voor alles worden ingezet.

Met jouw technische kennis, probleemoplossend vermogen en klantgerichte benadering, zorg je ervoor dat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op een snelle en betrouwbare service.

Wie zoeken wij?

  • Een aanpakker die nooit nee zegt.
  • Een hele dag op de weg? Geen probleem.
  • Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding afgerond.
  • Ervaring als servicemonteur zou meer dan fijn zijn.
  • Iemand met zo’n brede technische kennis, dat wij er nog wat van kunnen leren.
  • Een professional die onze klant een vriendelijke service-ervaring biedt.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen.
  • Je hebt een flexibele werkhouding en kan snel schakelen tussen klussen.
  • Het is een pre als je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Cas Pronk Bouwgroep is een familiebedrijf met meerdere disciplines. Wij richten ons op het totale onderhoud en de ontwikkeling van woningen en bedrijfspanden. Gedreven en enthousiast leveren we bouw- en onderhoudsdiensten van hoge kwaliteit. Als servicemonteur bij Cas Pronk Bouwgroep heb je een uitdagende en afwisselende functie binnen een veelzijdig bouwbedrijf.  Voor jou is geen dag hetzelfde. Met goed gereedschap en een mooie bedrijfswagen ben jij er klaar voor om de weg op te gaan en om te werken aan je carrière. Wij helpen je om te groeien en garanderen mooie en uitdagende klussen.

Breng onze service naar een hoger niveau

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en zit dienstverlening in je bloed? Wij horen graag wat jij allemaal kan en hoeveel zin je erin hebt. Stuur je CV en motivatie naar Ryanne@caspronk.nl, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Leave a Reply