Skip to main content

Ben jij een onverschrokken vakman, die het voortouw neemt bij uitdagende timmerprojecten? Reageer dan direct op deze gave functie.

Wat ga je doen?

Als Allround Timmerman Mutatieonderhoud en schadeherstel bij Cas Pronk Bouwgroep ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden. Jij werkt aan projecten, variërend van dagelijkse reparatie-, onderhouds- en inspectiewerkzaamheden tot grotere renovaties. Jouw expertise en vakmanschap zijn essentieel om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding afgerond.
  • Je hebt aantoonbare ervaring als timmerman, bij voorkeur met ervaring in mutatieonderhoud en/of schadeherstel.
  • Jouw uitgebreide kennis van verschillende timmertechnieken, gereedschappen en materialen doet ons versteld staan.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen.
  • Je kan makkelijk omgaan met verschillende projecten en taken.
  • Het is een pre als je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Cas Pronk Bouwgroep is een familiebedrijf met meerdere disciplines. Wij richten ons op het totale onderhoud en de ontwikkeling van woningen en bedrijfspanden. Gedreven en enthousiast leveren we bouw- en onderhoudsdiensten van hoge kwaliteit. Ben jij onze nieuwe timmerman, dan kies je voor een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch bouwbedrijf. Wij garanderen mooie klussen om je te laten groeien in jouw vakgebied. Enthousiaste collega’s en unieke bouwprojecten maken elke dag weer de moeite waard.

Timmer aan de weg bij Cas Pronk Bouwgroep

We zijn trots op al onze projecten, groot en klein. Jouw vakmanschap geeft ons bedrijf de uitstraling die onze klant dagelijks van ons verwacht. Ben jij de ervaren timmerman die wij zoeken? Wil jij letterlijk en figuurlijk bouwen aan een mooie toekomst, reageer dan op deze functie. Stuur je CV en motivatie naar Ryanne@caspronk.nl, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Leave a Reply