Over ons

  • U bent hier
  • Home
  • Over ons

Cas Pronk B.V. is op gericht in 1988 en uitgegroeid tot een gedreven familiebedrijf met verschillende disciplines.

Bouw en ontwikkeling, schilderwerken en betontechniek kortom al uw onderhoud onder 1 dak.

In de loop der jaren is Cas Pronk uitgegroeid van een eenmanszaak naar een bedrijf met een compleet pakket aan diensten, gericht op het totale onderhoud en ontwikkeling van woningen en bedrijfspanden. Immers, het onderhouden van een object vergt doorgaans meer dan alleen het schilderwerk. Wij nemen desgewenst het complete onderhoud van uw objecten voor onze rekening. Onderhoud zonder zorgen, noemen we dat.

Vanzelfsprekend worden alle diensten in nauw overleg met u als opdrachtgever uitgevoerd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Samen met de klant stellen wij een overzicht op van de te verrichten werkzaamheden en de kosten die hiermee gemoeid zijn. Indien er sprake is van schade aan bijvoorbeeld het hout-of glaswerk, kunnen wij deze schade in eigen beheer herstellen. Dankzij onze vakbekwame medewerkers met liefde voor het vak en met hart voor de zaak zijn wij in staat om u snel en efficiënt van dienst te zijn.

Omdat wij het complete onderhoudstraject in eigen beheer uitvoeren en desgewenst voor de opdrachtgever een meerjaren onderhoudsprogramma opstellen, zijn wij met name voor verenigingen van eigenaren, woningcorporaties en het bedrijfsleven de ideale samenwerkingspartner. Een overzichtelijke offerte, waarin alle werkzaamheden, materialen en tijdsplanningen worden beschreven, is voor ons vanzelfsprekend. Net zo duidelijk zijn wij over onze uitstekende garantie op het uitgevoerde werk. 

Bij ons wordt traditionele kwaliteit gecombineerd met het gebruik van de nieuwste materialen en technieken, zodat een optimaal resultaat kan worden bereikt. Het op verantwoorde wijze omgaan met het milieu staat daarbij altijd centraal, daarom bieden wij een totaalpakket aan dat is gebaseerd op duurzaam onderhoud. De kwaliteit is gewaarborgd doordat Cas Pronk VCA** gecertificeerd is. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform het Bouwbesluit en volgens de geldende NEN normen. Tevens zijn wij OnderhoudNL specialist. 

Kiest u voor Cas Pronk, dan kiest u altijd voor duidelijkheid, betrouwbaarheid en vooral kwaliteit.

Wij zijn er bovendien van overtuigd dat wij u deze kwaliteit kunnen leveren tegen een acceptabele prijs!

Op deze website treft u, naast uitgebreide informatie over onze diensten, ook voorbeelden aan van door ons gerealiseerde projecten.

Impressie

Kleine Houtweg
Renovatie Laurentiuskerk
Beloopbaar glas
Renovatie winkelcentrum
Aanbrengen spuitbeton
Pronk Bouw
Machinale werkplaats
Machinale werkplaats

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Contact