Cas Pronk Bouw

KOZIJNENFABRIEK, NIEUWBOUW, VERBOUW, RENOVATIE & ONDERHOUD

BOUWEND NEDERLAND / BOUWGARANT
Cas Pronk Bouw is aangesloten bij Bouwend Nederland. Pronk Bouw mag het keurmerk BouwGarant dragen, hierdoor kiest u voor optimale zekerheid bij uw bouw-, verbouw-, of renovatieproject.

logo-BouwGarant  Bouwend Nederland logo

KOZIJNENFABRIEK
Cas Pronk Bouw beschikt over een eigen kozijnenfabriek, in deze machinale werkplaats maken wij onder andere kozijnen, deuren en ramen.
Door onze eigen kozijnen fabriek kunnen wij snel schakelen als er op een project een element moet worden vervangen, hierdoor kunnen we de looptijd van het project aanzienlijk verkorten. De kozijnen, ramen en deuren zijn voorzien van isolerende beglazing en inbraakwerend hang- en sluitwerk.
Ons specialisme: Triple glas! Om uw woning perfect te isoleren.

Triple-glas

NIEUWBOUW, VERBOUW, RENOVATIE & ONDERHOUD

Nieuwbouw:
Cas Pronk Bouw is voornamelijk actief in het ontwikkelen en bouwen van woningen. Maar ook op het gebied van bedrijven, winkels, scholen en kantoren. Cas Pronk Bouw werkt samen met vaste onderaannemers, om een hoogwaardig eindproduct te garanderen. Dankzij onze eigen kozijnenfabriek is Cas Pronk Bouw voor een groot deel onafhankelijk van toeleveranciers waardoor wij een korte bouwtijd garanderen.

Cas Pronk Bouw beschikt over alle benodigde kwaliteiten om uw nieuwbouwproject vakkundig uit te voeren, alles in nauwe samenwerking met de eindgebruiker. Door een nauwe samenwerking met de eindgebruiker ontstaat er een optimale betrokkenheid, vanaf de aanvang van het bouwproces tot en met de oplevering. 

Cas Pronk Bouw ontwikkelt en realiseert woningbouwprojecten die aansluiten op de marktvraag. Een woning met lage onderhouds- en energiekosten, met producten in de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding. Ons project: Nieuwbouw Kleine Houtweg zijn de eerste woningen die gasloos in Heemskerk zijn gebouwd: Nul op de meter. 

Verbouw:
Ook voor verbouwingen bent u bij Cas Pronk Bouw aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden om uw woning te verbouwen.
Cas Pronk Bouw realiseert o.a.:
- Aanbouw
- Uitbouw
- Opbouw
- Bouwkundig herinrichten 
- Het plaatsen van dakramen of dakkapel

Cas Pronk Bouw realiseert een complete verbouwing van A tot Z: het maken van een bouwtekening, het verzorgen van de bouwaanvraag en het overleg met gemeentelijke instanties voor vereiste vergunningen.

Renovatie & onderhoud:
Goed onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is een investering in de toekomst. 

Door de diverse disciplines van Cas Pronk B.V. zijn wij in staat het benodigde onderhoud of renovaties zoveel mogelijk te combineren. Het onderhouden van een object vergt doorgaans meer dan alleen schilderwerk. Wij nemen desgewenst het complete onderhoud van uw objecten voor onze rekening. Onderhoud zonder zorgen, noemen we dat. Met zo min mogelijk overlast voor de bewoners.

Door middel van planmatig onderhoud en renovatie creëren wij voor u een duurzame en energiezuinige woon-werkomgeving. Of het nu gaat om een enkele woning, een heel wooncomplex (VvE), bedrijf, instelling of een school, Cas Pronk B.V. denkt graag met u mee voor de langere termijn.

Dankzij onze vakbekwame medewerkers met liefde voor het vak en met hart voor de zaak zijn wij trots op de kwaliteit die wij leveren. 

DUURZAAM ONDERHOUD EXPERT (D.O.E.)
Cas Pronk B.V. is gecertificeerd Duurzaam Onderhoud Expert.

Repair care internationaal staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en onderhoud. Het duurzaam repareren van aangetast hout heeft vele voordelen. Voor het milieu maar ook als het om de kosten gaat. De duurzaamheid van repair care zit in de kwaliteit van de producten. Het resultaat bewijst zichzelf: reparaties met repair care producten gaan minstens 10 jaar mee! Cas Pronk B.V. heeft de titel Repair Care Systeem Professional behaald(niveau 3) en tevens de titel Duurzaam Onderhoud Expert D.O.E. 

Meerdere werknemers in dienst bij Cas Pronk B.V. hebben niveau 3-erkenning en de aspecten van duurzaam onderhoud in geveltimmerwerk in de eigen operationele processen. D.O.E. gecertificeerde bedrijven werken volgens hoge maatstaven,zowel qua kwaliteit van de reparaties als qua werkvoorbereiding,veiligheid en milieu. De erkenning biedt toegang tot de 10 jarige systeemgarantie .

Uw voordelen:
Met repareren bespaart u handenvol geld – tot wel 90% van de kosten bij vervanging. Repareren veroorzaakt veel minder overlast dan kozijn vervanging, waarbij kozijn en ruit verwijderd moeten worden. De werkzaamheden kunnen bovendien vanuit buiten uitgevoerd worden. Bij reparatie is er de minste kans op beschadigingen, zoals het stucwerk aan de binnenzijde, tegelwerk, vensterbanken, etc. Ook het vervangen van (enkel) glas hoeft geen reden te zijn om kozijnen te vervangen. Dat kan bijna in alle gevallen in het bestaande kozijn. Tenslotte helpt u het milieu een handje door te kiezen voor reparatie. Door te voorkomen dat gezond hout onnodig weggegooid wordt, maar ook omdat de toepassing van kunststof kozijnen het milieu zwaar belasten.

Klik hier voor ons certificaat

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Contact