Cas Pronk Schilderwerken

Heeft u zich wel eens gerealiseerd dat schilderwerk van elementair belang is voor de marktwaarde van uw vastgoed? Immers, wanneer uw object zich in perfecte conditie bevindt, is de marktwaarde veel hoger dan die van een identiek object waarbij sprake is van achterstallig onderhoud!

De kosten voor het onderhoud liggen vrijwel altijd aanmerkelijk lager dan het eventuele verlies dat u zou moeten incasseren bij verkoop met achterstallig onderhoud. Een extra reden om voldoende aandacht te schenken aan het schilderwerk. Met onze jarenlange ervaring kunt u ervan verzekerd zijn dat uw object tot in de kleinste details goed wordt geschilderd. Wij zorgen ervoor dat alles in perfecte staat wordt gebracht én gehouden! Daar denken wij niet te gemakkelijk over. 

Niet voor niets is Cas Pronk VCA** gecertificeerd, het is uw waarborg dat onze diensten op veilige en verantwoorde wijze worden uitgevoerd. U kunt er bovendien op vertrouwen dat wij de ontwikkelingen in de markt, zowel op het gebied van kwaliteit als duurzaamheid, continu volgen. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om u als opdrachtgever altijd de beste aanbieding te doen voor uw totale binnen- en buitenschilderwerk.

Heeft uw vastgoed nieuwe houten elementen nodig, zoals ramen, deuren of kozijnen? Cas Pronk B.V. maakt die elementen in onze eigen machinale werkplaats. Hierdoor hoeft u nooit lang op een bouwelement te wachten.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie, of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Contact