Rooinap Limmen

In ontwikkeling: 40 appartementen en 3 grondgebonden woningen

Op het oude bedrijventerrein tussen de Rooinap en de Dusseldorperweg in Limmen worden de voorbereidingen getroffen voor de realisatie van 43 appartementen. Het is nu nog de locatie van drie grote bedrijfspanden, waaronder de voormalige ’Kurkenhof’. De Rooinap is gelegen in een rustige woonwijk in de directe nabijheid van scholen, winkels en uitgestrekte bollenvelden die in het voorjaar prachtige kleuren vertonen.

Het toekomstige plan heeft de vorm van twee hofjes waar de woningen omheen gegroepeerd worden. De appartementengebouwen krijgen het uiterlijk van rijtjeswoningen, zodat het plan goed in de omgeving past. Een prachtige toevoeging aan de woningen is dat onder het project een grote kelderbak komt waar ruimte is om de auto te parkeren. De woningen worden duurzaam gebouwd volgens de normen van nu. Dit zorgt ervoor dat je de komende jaren veilig en zorgeloos kunt wonen.

De nieuwbouwlocatie is centraal gelegen. Slechts op enkele kilometers afstand van de kust en de duinen om te genieten van de rust, de natuur en de ruimte. Maar ook de steden, omliggende dorpen en het openbaar vervoer zijn makkelijk te bereiken. Zo ligt Alkmaar op korte afstand (ca. 7 km), de treinstations en de winkelcentra van Castricum en Heiloo liggen op fietsafstand en de rest van de randstad is eenvoudig via de snelweg A9 bereikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
ontwikkeling@caspronk.nl
0251-241076