Skip to main content

Schilderwerk

Cas Pronk Schilderwerken geeft uw vastgoed de uitstraling die het verdient. Onze ervaren schilders geven advies en leveren vakwerk af. Heeft u zich wel eens gerealiseerd dat schilderwerk van elementair belang is voor de marktwaarde van uw vastgoed? Door te investeren in onderhoud van uw bedrijfsgebouw of woning kan kwaliteitsverlies en waardeverlies voorkomen worden.

Het oog wil natuurlijk ook wat. Schilderen is een snelle en kostenefficiënte manier om het uiterlijk van een pand te verbeteren. Goed onderhoud van buitenoppervlakken is bovendien nodig om ze te beschermen tegen verwering, vochtschade en de effecten van blootstelling aan de zon. Meerdere redenen dus om extra aandacht te schenken aan het schilderwerk. Met onze jarenlange ervaring kunt u ervan verzekerd zijn dat uw object tot in de kleinste details goed wordt geschilderd.

  • Planmatig onderhoud
  • Resultaatgericht samenwerken (RGS)
  • Monumentaal schilderwerk
  • Houtsanering

VCA** gecerticificeerd

Cas Pronk beschikt over een VCA** certificaat. Dit is een waarborg dat onze diensten op veilige en verantwoorde wijze worden uitgevoerd. U kunt er bovendien op vertrouwen dat wij de ontwikkelingen in de markt, zowel op het gebied van kwaliteit als duurzaamheid, continu volgen. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om u als opdrachtgever altijd de beste aanbieding te doen voor uw totale binnen- en buitenschilderwerk.

Deze projecten hebben wij gerealiseerd

Schilderwerk Silodam Amsterdam

Renovatie Laurentiuskerk Heemskerk