Skip to main content

Schadeherstel

Schade aan uw woning of bedrijfspand? We snappen als geen ander dat tijd van essentieel belang is bij het herstellen van schade. Daarom geeft onze schadeherstelservice prioriteit aan een snelle reactie op uw noodsituatie. Ons toegewijde team beoordeelt onmiddellijk de situatie en ontwikkelt een uitgebreid herstelplan.

Cas Pronk Bouwgroep zorgt voor complete ontzorging bij schade. Vanaf het moment van de schade tot aan de oplevering van het herstel staan wij volledig voor u klaar. Dankzij een strakke planning en een korte doorlooptijd zorgen wij ervoor dat de schade snel hersteld is.

Onze diensten:

  • Brandschadeherstel
  • Glasschadeherstel
  • Lekdetectie en lekkageherstel
  • Inbraakschadeherstel
  • Stormschadeherstel
  • Waterschadeherstel

Schadeherstel stappenplan

Stap 1

Schadeherstel stap 1

Meld de schade direct bij uw verzekeraar en bij ons. Onze vakmensen komen snel langs voor een opname. Ons advies is om voldoende foto’s te maken van de schade, voor de verzekeraar en voor ons.

Indien nodig maken wij een noodvoorziening, bijvoorbeeld: het tijdelijk afsluiten van ramen en-/of deuren, het afsluiten van water en-/of elektra, afzetting bij instortingsgevaar.

Stap 2

Schadeherstel stap 2

Na onze opname maken wij een gespecificeerde herstel offerte op. Indien nodig voeren wij een lekdetectie uit.

Onze offertes voldoen aan alle eisen die verzekeringsmaatschappijen stellen. Na akkoord op de offerte vanuit uw verzekeraar zorgen wij voor een strakke planning en korte doorlooptijd voor het herstel.

Stap 3

Schadeherstel stap 3

Herstelwerkzaamheden: complete ontzorging, alle herstelwerkzaamheden onder 1 dak en 1 aanspreekpunt. Wij handelen de schade af met uw verzekeraar.

Zodra de werkzaamheden gereed zijn zullen wij de klus afronden door middel van een oplevering. Zo kunnen wij naar tevredenheid van de klant het project afronden, en tevens bij de verzekeraar af rapporteren.

Enkele voorbeelden

Brandschade Hoorn voor Brandschade Hoorn na