Skip to main content

Nieuwbouw, verbouw, renovatie & onderhoud

Cas Pronk Bouw is gespecialiseerd in het ontwikkelen van woningbouwprojecten en het bouwen van woningen en bedrijfsgebouwen. Dankzij onze veelzijdigheid kunnen we ook uw bestaande onroerend goed verbouwen en het onderhoud en renovaties voor onze rekening nemen.

Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland. Cas Pronk Bouw mag het keurmerk BouwGarant dragen. Kiezen voor Cas Pronk betekent voor u kiezen voor optimale zekerheid bij uw bouw-, verbouw-, of renovatieproject.

Kozijnenfabriek

In onze eigen kozijnenfabriek maken wij kozijnen, deuren en ramen op maat. Wij kunnen snel schakelen als er op een project iets moet worden vervangen. Hierdoor kunnen we de looptijd van het project aanzienlijk verkorten. De kozijnen, ramen en deuren zijn voorzien van isolerende beglazing en inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Ons specialisme: Triple glas! Om uw woning perfect te isoleren.

Nieuwbouw

Cas Pronk Bouw is voornamelijk actief in het ontwikkelen en bouwen van woningen. We hebben ook veel kennis op het gebied van bedrijven, winkels, scholen en kantoren. Al jaren werken we samen met vaste onderaannemers om een hoogwaardig eindproduct te garanderen. Dankzij onze eigen kozijnenfabriek is Cas Pronk Bouw voor een groot deel onafhankelijk van toeleveranciers. Hierdoor kunnen wij een korte bouwtijd garanderen.

Wij beschikken over alle benodigde kwaliteiten om uw nieuwbouwproject vakkundig uit te voeren. Door een nauwe samenwerking met de eindgebruiker ontstaat er een optimale betrokkenheid, vanaf de aanvang van het bouwproces tot en met de oplevering.

Projectbouw

Cas Pronk Bouw ontwikkelt en realiseert woningbouwprojecten die aansluiten op de marktvraag. We bouwen moderne woningen met lage onderhouds- en energiekosten en met producten in de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding. Ons project Nieuwbouw Kleine Houtweg zijn de eerste woningen die gasloos in Heemskerk zijn gebouwd: Nul op de meter.

Verbouw

Ook voor verbouwingen bent u bij Cas Pronk Bouw aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden om uw woning te verbouwen.

Cas Pronk Bouw realiseert o.a. uw:

  • Aanbouw
  • Uitbouw
  • Opbouw
  • Bouwkundig herinrichten
  • Het plaatsen van dakramen of dakkapel

Cas Pronk Bouw realiseert een complete verbouwing van a tot z. U kunt hierbij denken aan het maken van een bouwtekening, het verzorgen van de bouwaanvraag en het overleg met gemeentelijke instanties voor de vereiste vergunningen.

Renovatie & onderhoud

Goed onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is een investering in de toekomst.

Door de diverse disciplines van Cas Pronk Bouwgroep zijn wij in staat het benodigde onderhoud of renovaties zoveel mogelijk te combineren. Het onderhouden van een object vergt doorgaans meer dan alleen schilderwerk. Wij kunnen het complete onderhoud van uw objecten voor onze rekening nemen. Wij noemen dat onderhoud zonder zorgen en met zo min mogelijk overlast voor de bewoners. Dankzij onze vakbekwame medewerkers die liefde voor het vak en hart voor de zaak hebben, zijn wij trots op de kwaliteit die wij leveren.

Omdat wij onderhoud en renovatie goed kunnen plannen, creëren wij voor u een duurzame en energiezuinige woon-werkomgeving. Of het nu gaat om een enkele woning, een heel wooncomplex (VvE), bedrijf, instelling of een school, Cas Pronk Bouwgroep denkt graag met u mee naar de toekomst.

De voordelen van repareren:

  • Geldbesparing, tot wel 90% van de kosten bij vervanging.
  • Minder overlast dan het vervangen van kozijnen.
  • Minder kans op beschadigingen.
  • Vervangen van glas is mogelijk in het bestaande kozijn.
  • Het is een milieuvriendelijke en duurzame oplossing.

Duurzaam Onderhoud Expert (D.O.E.)

Repair Care International staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en onderhoud. Het duurzaam repareren van aangetast hout is naast dat het voordelig is ook duurzaam en goed voor het milieu. Reparaties met de producten van Repair Care gaan minstens 10 jaar mee! Cas Pronk Bouwgroep heeft de titel Repair Care Systeem Professional behaald (niveau 3) en we dragen ook met trots de titel Duurzaam Onderhoud Expert D.O.E.

Meerdere werknemers in dienst bij Cas Pronk Bouwgroep hebben Niveau 3-erkenning. Zij hebben de aspecten van duurzaam onderhoud in geveltimmerwerk in hun eigen operationele processen geïntegreerd. D.O.E. gecertificeerde bedrijven werken volgens hoge maatstaven op het gebied van kwaliteit van de reparaties, maar ook als het gaat om werkvoorbereiding, veiligheid en milieu.

Bekijk onze projecten in Bouw & onderhoud

Torenstraat Castricum

Westergeest Uitgeest

Verbouwing appartement Beverwijk

Appartementencomplex Residence Bakkum

Nieuwbouw Salon Heemskerk

Appartementencomplex de Vriendschap Akersloot

Transformatie Breestraat Beverwijk

Transformatie Meerstraat Beverwijk

Transformatie Populierenlaan Uitgeest

Transformatie Westzijde Zaandam

Nieuw kantoor Teer Makelaars Heiloo

Transformatie Peperstraat Beverwijk

Nieuwbouw Kleine Houtweg Heemskerk