Cas Pronk Renovatie & Onderhoud B.V. is gecertificeerd Duurzaam Onderhoud Expert (D.O.E.)

Repair care internationaal staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en onderhoud. Het duurzaam repareren van aangetast hout heeft vele voordelen. Voor het milieu maar ook als het om de kosten gaat. De duurzaamheid van repair care zit in de kwaliteit van de produkten. Het resultaat bewijst zichzelf: reparaties met repair care produkten gaan minstens 10 jaar mee! Cas Pronk Renovatie en Onderhoud B.V. heeft de titel Repair Care Systeem Professional behaald(niveau 3) en tevens de titel Duurzaam Onderhoud Expert D.O.E. 

Meerdere werknemers in dienst bij Cas Pronk Renovatie & Onderhoud B.V. hebben niveau 3-erkenning en de aspecten van duurzaam onderhoud in geveltimmerwerk in de eigen operationele processen. D.O.E. gecertificeerde bedrijven werken volgens hoge maatstaven,zowel qua kwaliteit van de reparaties als qua werkvoorbereiding,veiligheid en milieu. De erkenning biedt toegang tot de 10 jarige systeemgarantie .

Uw voordelen:

Met repareren bespaart u handenvol geld – tot wel 90% van de kosten bij vervanging. Repareren veroorzaakt veel minder overlast dan kozijn vervanging, waarbij kozijn en ruit verwijderd moeten worden. De werkzaamheden kunnen bovendien vanuit buiten uitgevoerd worden. Bij reparatie is er de minste kans op beschadigingen, zoals het stucwerk aan de binnenzijde, tegelwerk, vensterbanken, etc. Ook het vervangen van (enkel) glas hoeft geen reden te zijn om kozijnen te vervangen. Dat kan bijna in alle gevallen in het bestaande kozijn. Tenslotte helpt u het milieu een handje door te kiezen voor reparatie. Door te voorkomen dat gezond hout onnodig weggegooid wordt, maar ook omdat de toepassing van kunststof kozijnen het milieu zwaar belasten.

Klik hier voor ons certificaat