Sinds 1997 beschikt Cas Pronk Renovatie & Onderhoud B.V. over een eigen glasafdeling. Schade aan uw glaswerk kunnen wij daardoor snel en vakkundig in eigen beheer voor u herstellen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van isolatieglas, een vanzelfsprekendheid in een tijdperk waarin het begrip ‘duurzaamheid’ ook in de bouwwereld een belangrijke rol speelt. Door isolatieglas toe te passen bespaart u immers aanzienlijk op de stookkosten en daarmee ontziet u het milieu. 

Wij denken graag met u mee om de voor u meest geschikte oplossing te vinden! Voor specifieke toepassingen in bijvoorbeeld scholen of openbare ruimten bieden wij de mogelijkheid om veiligheidsglas te plaatsen. Dit glas valt, net als bij een autoruit, in kleine stukjes uiteen wanneer het gebroken wordt. Hiermee wordt voorkomen dat iemand zich bij een val door een ruit ernstig kan verwonden. 

Cas Pronk Renovatie & Onderhoud B.V. levert echter ook hardglas, dat veelal wordt toegepast bij douchedeuren of tafelbladen. U ziet het, de mogelijkheden lijken wel oneindig te zijn. Onze glaszetter bespreekt graag met u de mogelijkheden en brengt desgewenst een gedetailleerde offerte op maat uit.

Onze glasservice is ook te combineren met het totale onderhoud van uw vastgoed.